​Høstferie = håndballfest i Birkeneshallen

Postet av Birkenes IL - Håndball den 14. Aug 2016

I høstferien gjentar Norges Håndballforbund og Gjensidigestiftelsen suksessen med håndballskoler for barn og unge over hele landet

I 2007 startet Håndballforbundet samarbeidet med Gjensidige og lanserte Gjensidige Håndballskoler. Det ble arrangerte håndballskoler i store deler av landet. Siden 2013 har Gjensidigestiftelsen overtatt stafettpinnen.

– Som største eier i Gjensidige og med spesiell fokus på forebyggende og aktivitetskapende tiltak for barn og unge, ønsker vi å bidra til at barn og unge får et tilbud om en aktiv høstferie med gode mestringsopplevelser, sier Veslemøy Rue Barkenes i Gjensidigestiftelsen.

Inkluderer alle

Gjensidigestiftelsens håndballskole er et tilbud til alle barn fra 1.til 6.klasse, uansett nivå. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil barna møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover, sier Tomas Andersson leder for Birkenes IL - Håndball. Han håper også at mange av de som ikke har spilt før, får lyst til å fortsette med denne flotte idretten.

Thorir Hergeirsson anbefaler Gjensidigestiftelsens Håndballskole:

- Håndball er verdens beste sport. Selv om både dame- og herrehåndballen i Norge er i verdenstoppen, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere. Men Håndballskolen skal først og fremst være en morsom opplevelse for barn og unge, sier Thorir Hergeirsson som har ledet håndballjentene til utallige triumfer.

Faktainformasjon

Håndballskolen arrangeres i Birkeneshallen fra 3-5. Oktober og det er trening fra kl. 09.00-15.00 mandag til onsdag. Alle barn og unge fra 1.til 6.klasse er hjertelig velkommen til å bli med. Påmelding skjer etter førstemann til mølla prinsippet. Totalt deltar rundt 4.000 barn på håndballskoler over hele landet i høstferien.

Påmelding starter 22. August kl 15 på Handball.no

Håndballskolen er et tilbud til alle enten du allerede spiller håndball eller har lyst til å prøve for første gang.

Prisen for tre fulle dager er 500kr og da får du lunsj og frukt alle dager, du får også drikkeflaske, sekk og en egen ball i tillegg til mye morro.

Link til påmeldingKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.